Geen cursussen tot 1 juni…

We adviseren je altijd om een EHBO cursus te volgen om te leren hoe je iemand kunt helpen. Dat was nu nog nooit zo simpel, er is geen cursus voor nodig. Houd je aan de aanwijzingen van de regering. Blijf thuis en houd afstand!

Natuurlijk hebben de maatregelen consequenties voor onze cursussen. Tot 1 juni geven wij geen cursussen. Waarom? Juist bij EHBO is het onmogelijk die 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast valt tot nog toe een cursus onder de definitie van een bijeenkomst.
We merken dat de informatie en aanwijzingen regelmatig worden bijgewerkt, daarom kan dit later nog veranderen.

Het Coronavirus eist helaas heel veel mensenlevens. Om de zorg haalbaar te houden is het belangrijk het aantal besmettingen te beperken. Daarom zijn er vergaande maatregelen genomen door het kabinet zoals:

  • Blijf zoveel mogelijk thuis
  • Bij koorts blijft het hele gezin thuis
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Alle bijeenkomsten en evenementen zijn tot 1 juni verboden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *